home
home
home

Nieuws

Blauwvingerwandeltocht, Zwolle

4 november - Vandaag stond onze eigen tocht van de Zwolse Wandel Verenigingen op het programma. De eerste leden verzamelden zich al rond half 9 in 'Het Wandelhonk' om te starten op de 25 km. De overige leden kwamen rond kwart voor 10 op de startlocatie om te starten op de overige afstanden. Het was heerlijk wandelweer wat een positieve bijdrage had om er een heerlijke wandeldag van te maken. Tevens viel de route bij de meeste mensen in de smaak. Al met al een geslaagde wandeldag. Tijdens deze tocht zijn ook enkele foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

Gooiwandeltocht, Bussum

1 juli - Vandaag werd er koers gezet, met een bijna goedgevulde bus, vanuit een regenachtig Zwolle naar een regenachtig Bussum voor de gooiwandeltocht. Er kon gewandeld worden op een route van 25, 15,10 en 5 km. In de ochtend liepen de wandelaars in de regen maar dat kon bij menigeen de pret niet drukken. Er werd genoten van de omgeving en van de vreemde capriolen welke sommige maakten vanwege de gladheid door de modder of boomwortels. De ene route ging voor deel over de heide de andere langs landgoederen. Bij terugkomst werd er nog gezellig nagepraat bij het genot van een (fris)drankje en keerde de bus om 16.00 uur terug richting Zwolle. Tijdens deze tocht zijn ook enkele foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

Avond4daagse, Zwolle

17 juni - Afgelopen week stond de avon4daagse weer op het programma. Menig lid liep de 5, 10 of 15 km gedurende de 4 dagen. We troffen het met het weer aangezien het heerlijk weer was om te lopen. Op vrijdag was het traditionele defile waar maar liefst 45 leden aan deelnamen. Maar een avond4daagse kan niet zonder vrijwilligers en heel veel leden liepen niet maar waren betrokken bij de organsatie van de avond4daagse als vrijwilliger. Zonder hun zou zo'n groot evenement niet georganiseerd kunnen worden. TOP!!!. Na het succesvolle defile kwamen de vrijwilligers en wandelaars samen in "het Wandelhonk" om terug te kijken op succesvolle dagen. Tijdens deze avond4daagse zijn ook enkele foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

 

 

 

facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

Nijmegen 1
nijmegen 3 nijmegen 4

 

 

 

Nieuwsbrief:

 

 

 
 
topfoto
facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

Nijmegen 1
nijmegen 3 nijmegen 4

 

 

 

Nieuwsbrief:

 

 

 
 
topfoto
facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

 

 

Nieuwsbrief:

 

 

 
 
topfoto