home
home
home

Nieuws

Peperbuswandeltocht, Zwolle

17 februari - De eerste wandeltocht in Zwolle is standaard de Peperbuswandeltocht. In de ochtend was het nog lekker fris maar dat kon menig wandelaar niet weerhouden om de wandelschoenen aan te trekken en te gaan genieten van mooi weer en een mooie omgeving. De eerste leden vertrokken al om 08.00 uur op de 30 km maar de meeste leden verzamelden zich om 09.45 uur in 'Het Wandelhonk' om 10.00 uur te vertrekken op de verschillende afstanden. Zoals gezegd was het heerlijk wandelweer en kon men terugkijken op een geslaagde wandeldag. Tijdens deze tocht zijn ook foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

St. Nicolaaswandeltocht, Schoorl

25 november - De laatste wandeltocht van 2017 bracht ons naar Schoorl voor de St Nicolaaswandeltocht. Welgeteld 68 leden waren op komen dagen om in de omgeving van Schoorl te gaan wandelen. Het was een frisse dag wandeldag waarbij gelukkig de zon zich regelmatig liet zien. De leden liepen op de verschillende afstanden waarbij er werd genoten van bos/duin/strand en zee. Een mooie tocht. De tocht was zelfs zo mooi dat een lid zolang doorliep om te genieten van de omgeving dat zelfs de bus moest wachten... of heet dat 'de weg kwijt zijn?'. Bij vertrek kregen de deelnemers ook nog een lekkere traktatie van Sinterklaas. Al met al een zeer geslaagde wandeldag. Tijdens deze tocht zijn ook foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

Vrijwilligersbijeenkomst

19 november - Wat kan een vereniging nog zonder Vrijwilligers... Niets. Zonder deze vrijwilligers zouden veel evenmenten, waar vele mensen van genieten, niet georganiseerd kunnen worden. Zo zijn ook bij de activiteiten van de Z.W.V. veel vrijwilligers betrokken. Reden om deze mensen een keer weer in het zonnetje te zetten. Op zondagmiddag 19 november werden ze uitgenodigd voor geen gezellige middag in 'Het Wandelhonk' waar terug werd gekeken op een mooi wandeljaar. Tijdens deze gezellige middag zijn ook enkele foto's gemaakt welke terug te vinden zijn in het fotoalbum.

 

 

 

facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

Nijmegen 1
nijmegen 3 nijmegen 4

 

 

 

Nieuwsbrief:

 

 

 
 
topfoto
facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

Nijmegen 1
nijmegen 3 nijmegen 4

 

 

 

Nieuwsbrief:

 

 

 
 
topfoto
facebook
twitter
Wipstrikkwartier Zwolle
Wandelsportvereniging
 

Laatste Foto's

 

   
 
topfoto